U zit goed bij De Grave-Antverpia

De Grave-Antverpia hecht veel belang aan een sterke vertrouwensband met klanten, onderaannemers en schippers.

We hanteren duidelijke en eenvoudige principes. Het resultaat? Wij werken al jarenlang samen met dezelfde mensen. De band met onze schippers is ijzersterk. Zoekt u een job als schipper? Bij De Grave-Antverpia zit u goed.

Uw voordelen

U krijgt onmiddellijk uw geld doorgestort op uw bankrekening

De Wet op de Rivierbevrachting (WRB 5.5.1936) geeft de schipper het recht de betaling van zijn vracht op te eisen, als hij zijn ondertekend connossement toont. Vroeger kwam een schipper daarvoor langs op kantoor en werd hij door ons cash uitbetaald. Daarom bewaarden we een grote hoeveelheid cash in een kluis. Zo voldeden we aan de vrachtverplichtingen.

Vandaag hebben de meeste schippers niet genoeg tijd om hun vrachtdocumenten te komen afgeven op kantoor. Maar de wetgeving is niet veranderd: als een schipper zijn afgetekend connossement bezorgt (persoonlijk of via de post), regelt De Grave-Antverpia zijn onmiddellijke betaling. Ons motto: 'De Grave-Antverpia is goed voor zijn geld.'

 

U hebt altijd werk

De Grave-Antverpia is een bekende naam in de binnenvaart. We rekenen op jarenlange trouwe samenwerkingen met de grootste bedrijven in de industrie. Die zorgen voor een continue stroom aan opdrachten: in de Rijnvaart, het binnenland, het Noord-Zuidverkeer, op de Belgische rivieren, in Wallonië en richting Frankrijk.

Met De Grave-Antverpia bent u altijd onderweg. Bovendien ontvangt u duidelijke, volledige en transparante informatie.

 

U krijgt ons vertrouwen

De Grave-Antverpia werkt samen met topbedrijven. Onze klanten verwachten: optimale dienstverlening en maximale betrouwbaarheid. Daarom werken we samen met de beste schippers. Bent u eerlijk en professioneel? Dan zullen we prima samenwerken. U krijgt ons vertrouwen.

 

 

 

 

Een woord is een woord

Bij De Grave-Antverpia komen we onze beloften na. Ons motto? Goede afspraken maken goede partners. Het is onmogelijk om alle onvoorziene omstandigheden vast te leggen op papier. Daarom vinden we een gegeven woord en mondelinge afspraken zo belangrijk. Onze medewerkers weten dat we een gemaakte afspraak nooit breken. Dat is onze sterkte. U krijgt ons woord.

 

 

 DeGraveAntverpia_logo_RGB
Contacteer ons

Tel.:   +32 3 213 43 43
Fax : +32 3 213 43 00

Onze hoofdzetel

De Grave-Antverpia B.V.
Schomhoeveweg 15
B-2030 Antwerpen
BTW nr. BE 0414 902 256

Kantoor Luik
Rue de la Cale Sèche 39
B-4684 Haccourt (Luik)